Портфолио

3D Проекти

3D Проекта представлява предварително визуализиране на дизайна, който сами или с помоща на професионалист сте избрали, в неговата цялост и завършеност, с подходящите цветове, материали и обем в пространството. За целта са необходими точните размети на помещението, желанията и очакванията на клиента.

24 Photos

Антрета

Думата има френски произход и означава влизам. Това е първата стая, когато се влиза в къщата. Тя е малка и служи за временно съхраняване на обувки и връхни дрехи. Мебелите които са препоръчителни са: етажерка за обувки и закачалки или гардероб за връхни дрехи.

43 Photos

 
Детски стаи

Детската стая е спалнята на детето. Място, където детето трябва да се чувства удобно, уютно в безопасност, но и да му е забавно – все пак детската стая е място и за игри. Там трябва да присъстват ярки и рознообразни цветове за развиване на детската сетивност. Освен детското легълце, меко килимче, скрин,бюро и гардеробче, от голямо значение е да има достатъчно пространство за детето,където може да добавите детска масичка със столчета или други мебели според желанието и стила, който следвате и според индивидуалните нужди на детето.

31 Photos

 
 
Хол и трапезария

Хол (всекидневна, гостна или дневна стая) е най-голямата стая в къщата, където семейството прекарва по-голямата част от свободното си време. Служи за четене, гледане на телевизия, разговори, игра на карти или посрещане на гости. Традиционно основните мебели в хола са мека мебел,етажерки секции и ТВ шкафове. В някои всекидневни има и камина. Подовата настилка се избира такава, че да се поддържа и чисти лесно - плочки, ламиниран под, дюшеме или паркет. За предпочитане са неутралните цветове на стените и мебелите, макар че всичко това зависи от индивидуалния вкус и стил на собствениците. В последните няколко години се наложи тенденция хола и трпезарията да са обединени в едно.

58 Photos

 
Кухни

Кухнята е може би най-важното помещение в един дом. Тя предствлява стая или част от стая, в която основната дейност е приготвенето и консумирането на храна. Ако кухнята е достатъчно голяма, може да служи и за посрещане на гости и развлечение. Съвременните кухни са оборудвани с мивки, хладилник, печка, съдомиялна и др. ел. уреди. Кухнята може да е отделно помещение, а може и да е свързана с трапезарията или дневната. Подовата настилка е балатум или плочки, които лесно се мият. Напоследък се практикува и ламинирано покритие. В кухнята има шкафове почти от пода до тавана, в които се съхраняват чинии, чаши, тенджери и др. прибори за хранене. Ако кухнята е достатъчно голяма и при липса на помещение за трапезария, в нея може да се поставят маса и столове за хранене.

171 Photos

 
 
Спални

Спалнята е най-неприкосновената част на къщата, тя осигурява уединение, спокойствие и тишина. Обзаведена е с голямо легло, едно или две нощни шкафчета, скрин и гардероб. Други предмети, които може да се намерят в спалното помещение са лампи, телевизор, огледало в цял ръст и др. Предпочитаната подова настилка е мокет, защото осигурява тишина, уют и по него може да се ходи с боси крака дори през зимата. По практично е обаче да се постави и паркет с голям мек килим отгоре.

88 Photos

ХоРеКа

В тази галерия може да разгледате дизайн и обзавеждане на хотели, ресторанти, кафенета и други обществени заведения и пространства.

8 Photos